Azure Engineer

Kom jij ons team versterken?

Werken in een TOP team!

We zoeken mensen met de juiste mindset en mentaliteit. Heb je al (ruime) ervaring? Dan is dat mooi meegenomen. Wij hechten meer waarde aan de juiste mentaliteit dan aan ervaring. Ons doel is het werken aan een team die pas tevreden is als ze de klant geholpen hebben en we een stapje dichterbij zijn bij onze missie.


Je gaat werken voor onze klanten. Dit doen ga je doen volgens het hybride werken afhankelijk van de klant: kortom je kan thuis werken, soms bij de klant en soms op kantoor. Afhankelijk van de behoefte deel je je tijd in en waar je die dag gaat werken. 

Het proces start met een 1e (online) kennismaking waarin we informatie uitwisselen. Bij een positieve (wederzijdse) indruk plannen we een 2e gesprek in bij ons op kantoor. Dit gesprek zal geleid worden door 1 van onze medewerkers. Met als voordeel dat je vragen kan stellen aan een huidige medewerker over hoe het is om bij ons te werken,  maar ook omdat we het belangrijk vinden dat onze medewerkers een stem hebben in wie hun nieuwe collegas worden. Het 3e en laatste gesprek zal gaan over contractuele zaken zoals natuurlijk het salaris.

Wat wij je bieden

Een salaris afhankelijk van ervaring tussen 4000 en 7000 euro bruto  per maand

Een  mooie bonus regeling + bijdrage in pensioen

Een lease auto naar keuze of een mobiliteitsbudget
Toegang tot onze academy
Laptop naar keuze en een telefoonvergoeding

Wat we vragen

  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring in Azure
  • Bij voorkeur HBO niveau
  • Leergierig
  • Positieve mindset
  • Vloeiend Nederlands en Engels
  • Rijbewijs B
  • 1 of meerdere Azure certificeringen

Onze sollicitatie procedure

1 Kennismaking

Het eerste (online) gesprek is ervoor om elkaar te leren kennen. Wie zijn wij? Wat verwachten we van je? Maar we horen natuurlijk ook graag wie jij bent en wat je ambities zijn! 

2 Intake gesprek

In dit gespek gaan we verder de diepte in. Wat is je technische kennis en om meer te horen over je achtergrond ervaringen. Bij dit gesprek zit ook een interne medewerker. Ook zij hebben insprake in hun nieuwe collega!

3 Contractaanbieding

Als je op dit punt bent aangekomen krijg je van ons een contract voorstel. Met alle details zoals je die mag verwachten van een mooie aanbieding. We hopen je snel aan boord te hebben!

Turbo boost nu je toekomst en reageer !